INFORMACIÓ EXCURSIÓ 14 DE GENER 2023

INFORMACIÓ EXCURSIÓ 14 DE GENER 2023

CAMÍ DE RONDA DE TAMARIU A AIGUABLAVA


Comencem nou any, i l'encetem amb una excursió fàcil i curta amb el fantàstic i abrupte paisatge de la Costa Brava.

PUNT DE TROBADA

  • Lloc: Aparcament en el carrer de la Riera (41.918923, 3.205951)
  • Hora: 10 hores, esmorzats
  • Com arribar: Autopista AP7 - C-33 (sortida 9 A) per agafar C-35 fins a sortida 331 direcció Mont-Ras / Palafrugell Sud. Seguir indicacions a Tamariu (GIV-6542).
  • Durada de trajecte: 1h30minuts +/-

DESCRIPCIÓ RUTA

Ja heu vist que quedem relativament tard, però considerant que l'excursió és curta (8 Qm) i fàcil, que es fa com a molt en 3h i quart, i a més a més el desplaçament en cotxe llarg, considerem que no cal fer la gran matinada. Començant a les 10 arribem abans de les 14 als cotxes per dinar (a determinar).

Iniciem la caminata per el carrer dels Pescadors i continuem per el del Port de Malespina, enfilant-nos escales amunt, fins a arribar al carrer Illa Negra que seguim fins que trobarem unes escales de baixada (un pel empinades) per anar a trobar el camí de ronda, vora l'aigua, després d'un quilòmetre des dels cotxes. El camí està molt ben condicionat, amb escales que no ofereixen dificultat. Anem trobant miradors, passem per cala Xelida, més endavant una entrada amb vistes a un grup d'illetes (Ses Negres). Després per una escletxa (Sa Roncadora), ara el camí s'enfila cap el Mirador d'Aigua Xelida, ara seguirem per el carrer de Sa Roncadora fins a arribar-nos al mirador de la Cova d'en Gispert. Retornem fins al pal de la llum per agafar un corriol que puja de valent (únic tram de certa dificultat) fins a arribar al carrer de la Cova del Bisbe, que ja seguim fins a arribar a Aiguablava, últim tram per un corriol que ens acosta al pàrquing d'Aiguablava i del Parador Nacional. Opció d'arribar-nos fins a la Punta des Mut (per rere el parador, sumant uns 20 minuts).
Des de la platja d'Aiguablava tornarem cap a Tamariu seguint el GR 92, passant per un bosc de sureres que en ¾ d'hora arribem al punt d'inici.

Per dinar hi ha l'opció de dinar de carmanyola a la platja de Tamariu. No recomanem dinar als pocs restaurants de Tamariu, es menja bé però són cars. Hi ha l'opció, si es vol dinar de restaurant, de fer-ho a Mont-Ras. Dimecres donarem més informació.

Reunió dimecres 11 de Gener, 19:30, a seu social de la UCC

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

INFORMACIÓ SORTIDA 11 DE NOVEMBRE

PREPARACIÓ CELEBRACIÓ ANIVERSARI MES DE SETEMBRE