INFORMACIÓ LLUM I LLIBERTAT (MONTSERRAT)


LLUM I LLIBERTAT - INSCRIPCIÓ PER L’ASSIGNACIÓ DE L’AGULLA

Imagen
  
La independència és a les nostres mans.
 131 farells recorden els 131 presidents de la Generalitat de Catalunya
  

Es tracta d’una iniciativa impulsada des de l’Assemblea Nacional Catalana, Artistes de la República, Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i amb el suport d’Òmnium Cultural, amb la coordinació de les seus territorials de cadascuna d’aquestes entitats.

* El projecte consisteix a posar llum a 131 agulles del massís de Montserrat per recordar la nostra història i els 131 presidents de la Generalitat escollits pel nostre poble. Direm al món que venim de lluny i que volem anar molt més lluny.
  
* Un total de 131 equips, formats per cordades d’un mínim de tres persones dels centres excursionistes del país, s’encarregaran de dur els farells al cim de cada agulla i en prepararan l’encesa per a l’hora programada. Cada cordada farà bivac a l’agulla assignada prèviament.


PROCEDIMENT PER PARTICIPAR-HI (COM A ENTITAT FEEC):

- ESCOLLIR UNA AGULLA: per tal que les entitats pugueu escollir a quina agulla de Montserrat voleu pujar per encendre el farell la nit del 10 a l’11 de setembre, adjuntem en aquesta inscripció un PDF amb la informació tècnica de cada agulla per facilitar-vos la tria.

* Podeu consultar quines agulles estan lliures al mapa que teniu a continuació i que s’anirà actualitzant cada dia: https://ja.cat/im17 posant la següent contrasenya d’entrada: llumillibertat010719

- COMPRAR UNA AGULLA: un cop hagueu escollit quina agulla voleu, haureu d’accedir a aquesta inscripció, buscar el nom de l’agulla (només una de tota la llista) i pagar els 150 euros que val (inclou el cost del farell, que queda en propietat de l’entitat, l’assegurança i un objecte commemoratiu de la participació).

- INFORMACIÓ + CODIS ACCÉS ESCALADORS: un cop fet el pagament de l’agulla, l’entitat rebrà un correu electrònic amb la informació més detallada de la que s’ha escollit, les condicions i els compromisos contrets per part dels membres de les entitats que es vulguin apuntar a la iniciativa, i també els codis d’accés perquè aquests membres facin efectiva una nova inscripció sota el nom de l’entitat.

- COMPROMISOS QUE ADQUIREIX L'ENTITAT EN COMPRAR L'AGULLA: 
  • Tenir gent preparada per a l'activitat i per passar una nit de bivac
  • Assajar l'agulla abans de la data de l'esdeveniment
  • Omplir una fitxa de seguretat i retornar-la a l'organització
  • Assistir a una reunió prèvia informativa
  • Netejar l'entorn i reciclar les bateries del farell un cop esgotades

- TERMINIS DE COMPRA DE LES AGULLES: S'obrirà un primer termini de deu dies - de l' 4 al 15 de juliol- en què totes les entitats es podran assignar una agulla. A partir d'aquest moment, i en cas que quedin agulles lliures, les entitats podran optar a una segona ronda d'assignació d'una segona agulla, fins que no quedi cap per cobrir.


Per a més informació, podeu consultar la web d’aquesta iniciativa: http://llumillibertat.cat/

Per a qualsevol dubte o consulta, us podeu adreçar a: info@llumillibertat.cat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

INFORMACIÓ SORTIDA 11 DE NOVEMBRE

PREPARACIÓ CELEBRACIÓ ANIVERSARI MES DE SETEMBRE