PROPERES SORTIDES

INFORMACIÓ IMPORTANT

En la reunió que hem tingut avui, dimecres 15 de maig, s'ha proposat que per el mes vinent la sortida que es farà, serà amb autocar tindrà lloc per la zona de Sant Llorenç de Morunys i tindrà dues possibilitats:
  1. Curta fins a les fonts del Cardener amb una distància de 4 Qm en total entre l'anada i tornada.
  2. Llarga continuant la Ruta de les ermites amb un total de 14 Qm aproximadament.
Donem aquestes possibilitats per tal d'emplenar l'autocar al màxim. 
___________________________________________________________________



Un altre punt important és la sortida del mes de juliol, la dels Llacs de Colomers que és de cap de setmana. I fa falta un Hotel.

S'ha trobat un Hotel a Salardú, el Hotel Lacreu (https://www.hoteleslacreu.com) hotel de 2 estrelles el preu de la mitja pensió és de 59€ per persona i dia (en habitació compartida).
Per tal de poder fer la reserva necessitem saber quantes persones seríeu i tipus l'habitació. I una bestreta de 15 € per persona. Heu de fer una transferència al compte de secció indicant sobretot el nom i sí és per la de juliol o per l'aniversari. Feu l'ingrés abans del dia 2 de juny. Un cop fet l'ingrés feu arribar via WhatsApp una notificació a Glòria (659 972 269).

El preu del pícnic per qui ho vulgui és de 12 € i consta de 2 entrepans, 2 peces de fruita, aigua , una pasta i una barreta energètica.


N. De compte:   ES64  2100 0777 4002 0012 2286

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

INFORMACIÓ SORTIDA 11 DE NOVEMBRE

PREPARACIÓ CELEBRACIÓ ANIVERSARI MES DE SETEMBRE