PREPARANT MÉS DE JULIOL


 PREPARACIÓ SORTIDA CAP DE SETMANA DE JULIOL (19-20 I 21)

 ESTANYS DE MULLERES


El proper mes de juliol tenim programada l'excursió als Estanys de Mulleres a la Vall d'Aran. Farem estada a la població de Vilaller a la Fonda Mas, situada a l'Av. Progrés, 2. 


Vilaller és un petit poble dels Pirineus, situat a la comarca de l'Alta Ribagorça, limítrofa amb la Vall d'Aran, el Pallars Jussà, El Pallars Sobirà i Osca. Amb una alçada de 981 metres sobre el nivell del mar. Vilaller és el segon nucli de la comarca i la capital de la Vall de Barravés, vall d'origen glacial.

L'Hotel Fonda Mas disposa de 16 habitacions molt tranquil·les, confortables i ben equipades. Ben bé tindrem tota la Fonda per a nosaltres sols.

El preu de la mitja pensió és de 50,60 € per persona i dia.

L'Hotel Fonda Mas disposa dels següents serveis pels seus clients:
  • Aparcament Gratuït
  • Zona Wifi
  • Jardí amb Terrassa
  • Zona Recreativa amb jocs pels nens i zona bàsquet
  • Restaurant (Cuina Casolana)
També disposa d'un Hort Particular (maig-octubre) que els seus clients poden visitar (sota petició) i veure els productes ecològics que es fan servir al restaurant.

Ens trobarem divendres 19 per sopar tots junts.
Dissabte us proposem 3 sortides diferents segons les capacitats de cadascú. La idea inicial és visitar els Llacs de Mulleres.

Els estanys i molleres de la vall de Molières es troben a la capçalera de la Noguera Ribagorçana, sota el Tuc de Molières (3010 m), a la vall de Molières. Els dos estanys tenen una superfície 2,2 hectàrees el superior i 1 hectàrea l'inferior i es troben a 2401 i 2353 metres respectivament. Les molleres ocupen tota la pleta de Molières i es troben només a 1720 metres, molt a prop de la boca sud del túnel de Vielha.
 

Quan tinguem la informació de les rutes les penjarem aquí. 

La reunió serà el dia 10 de Juliol.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

INFORMACIÓ SORTIDA 11 DE NOVEMBRE

INFORMACIÓ EXCURSIÓ 20 D'ABRIL 2024