NOVES TARIFES FEEC 2024

Us informem que el proper dilluns 4 de desembre s'inicia la nova temporada de llicències per al 2024. A continuació destaquem alguns aspectes del nou pla de llicències i assegurances per a la nova temporada.
  • Nova Modalitat Muntanya Plus Extra per totes les modalitats de llicència que inclou el rescat sense accident amb situació de perill per la vida del federat. Interessats posar-se en contacte amb el club per a més informació.
  • Fora de l'estat espanyol: inclosa la cobertura per catàstrofes naturals.
  • Inclusió de trams de passarel·les (tipus ponts tibetans...).
  • La modalitat de la slackline s'augmenta fins als 100m. 
  • Inclusió de l'electrocució.
  • Inclosa la modalitat de la BTT Elèctrica al redactat de la pòlissa.
  • Queda garantida la cobertura per a federats i federades en totes les modalitats que pateixin alguna diversitat funcional, sense cap mena de discriminació.
  • Trasllat de l'hospital al domicili: màxim 100 Km.
  • Queda cobert tot el camí de Sant Jaume, inclosa la bicicleta de muntanya en tot el seu recorregut.
  • Es manté la tarifa familiar per les llicències federatives dels menors amb caràcter anual. S'aplica un 20% de descompte en la quota de l'assegurança d'un menor de 18 anys que es federi, fill d'una parella federada. Si la parella té més d'un fill menor de 18 que es federi s'aplica un 35% de descompte en les seves quotes de l'assegurança.

NO IMPRESSIÓ DE LA LLICÈNCIA HABILITAT FEDME

Per aquest 2024 des de la Fedme s'ha comunicat que no es proporcionaran els plàstics per a realitzar la impressió de les llicències federatives.
Aquells federats i federades que optin a realitzar l'habilitació FEDME hauran de descarregar-se l'aplicació: "Paso a Paso" al seu telèfon mòbil.
Amb aquesta aplicació tindran la targeta federativa FEDMER en el seu telèfon mòbil i és la que s'haurà de fer servir pel descompte de reciprocitat en els refugis en països europeus adscrits al conveni i per participar en les activitats pròpies de la FEDME com ara ls competicions ofocials.

Cal recordar que per descomptes en refugis d'Aragó, Navarra, Astúries, País Basc i el Canigó no cal habilitar la llicència FEDME amb la llicència FEEC es gaudirà d'aquest descompte en tots els refugis inclosos en el conveni de correspondència mútua.


Ja tenim les tarifes actualitzades de la FEEC amb la subvenció del club.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

INFORMACIÓ SORTIDA 11 DE NOVEMBRE

PREPARACIÓ CELEBRACIÓ ANIVERSARI MES DE SETEMBRE