INFORMACIÓ SORTIDA MES DE MARÇ

 INFORMACIÓ SORTIDA RAQUETES MES DE MARÇ (24-25-26) OS DE CIVíS

Tradicional sortida de raquetes des de l'Hotel d'Os de Civís el cap de setmana del 24-25 i 26 de març.La plana Bordoll s/n. Os de Civís 25788 Lleida  ☎ 973369162

Ens trobem al divendres ja per sopar tots junts i fer l'excursió dissabte al matí, si el temps ho permet i si hi ha neu suficient. Us proposem aquesta sortida des del mateix hotel:


Pujada al coll de Conflent per el riu, un cop arribats anar cap a l'esquerra direcció al B
ony de Trescul i al Bony de la Costa i desprès anar a trobar la pista que baixa cap a Os de Civís.

Recordeu que per fer aquesta excursió cal tenir com a mínim la llicència C de federat, sinó fer una ampliació per l'activitat, per la qual cosa caldrà notificar-ho abans (al menys una setmana). Crec recordar que l'any passat l'ampliació va costar uns 5€ per persona.

Per si us fan falta raquetes, penseu que les hem de portar nosaltres, l'hotel ja no ofereix aquest servei. O bé els porteu des del vostre lloc de sortida o bé podeu llogar-les a Sant Julià de Loira (Andorra) població anterior a agafar la carretera que puja a Os de Civís, sense passar per la variant (túnel).

  • una botiga és: R.S. Esquí Competició que es troba en el Carrer de Lòria, 28, AD600 Sant Julià de Lòria, Andorra  Telf: +376844925

Dissabte tornarem a sopar tots junts i diumenge tornada a casa.

Reunió dimecres 15 de març a les 19:30

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CELEBRACIÓ ANIVERSARI

LLICÈNCIES FEDERATIVES 2023

EXCURSIÓ MES D'OCTUBRE