LLICÈNCIES FEDERATIVES 2023

 LLICÈNCIES FEDERATIVES 2023

JA TENIM EL PLA DE LLICÈNCIES QUE ES PODRAN DEMANAR A PARTIR DE DILLUNS 5/12/22. LA VALIDESA DE LA LLICÈNCIA DE 2022 EXPIRARÀ EL 31 DE DESEMBRE DE 2022. LA LLICÈNCIA DEL 2023 SERÀ VALIDA A PARTIR DE L'1 DE GENER DE 2023 ENCARA QUE S'HAGI EXPEDIT ABANS.



Les assegurances estan contractades directament de la FEEC amb Helvetia Compañia Suiza S.A. de seguros y Reaseguros, amb número de pòlissa: C6C300008330.
Totes les llicències tenen inclosa una assegurança de responsabilitat civil contractada directament des de la FEEC amb FIATC, amb número de pòlissa: 
40-5112319.

NOVETATS PER AL 2023

-Descomptes a Refugis d'Aragó, Navarra, Astúries i País Basc. Gràcies al nou acord de correspondència mútua en matèria de refugis entre les diferents federacions els federats i federades de la FEEC podran gaudir de descomptes en els refugis del Pirineu, Picos de Europa que gestionin les respectives federacions. Aquest acord permet als federats i federades de la FEEC no haver d'habilitar la llicència FEDME  per a tenir descomptes en aquests refugis. Així la llicència FEDME oferirà únicament descomptes en els refugis europeus. Enllaç noticies FEEC descomptes refugis
 
-Queda inclosa la BTT en totes les seves modalitats (inclosa l'elèctrica) i amb les mateixes limitacions de cobertura que l'any 2022.

-Queda  garantida la cobertura per a federats i federades en totes les modalitats que pateixin alguna diversitat funcional, sense cap mena de discriminació.

-Trasllat de l'hospital al domicili: màxim 100 Qm.

-Assistència psicològica per acompanyants d'un traspassat.

-La meteorologia no considerada com a negligència que pugui anul·lar altres cobertures de la pòlissa.

-Queda cobert tot el camí de Sant Jaume, inclosa la bicicleta de muntanya en tot el seu recorregut

Es manté la modalitat MUNTANYA PLUS on es triplica el capital de mort per accident i mort no accidental durant la pràctica esportiva. I sobre el capital de mort, s'anticipa la liquiditat ràpida de fins a 5.000€ per despeses justificades de sepeli.

PREUS LLICÈNCIES

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

INFORMACIÓ SORTIDA 11 DE NOVEMBRE

PREPARACIÓ CELEBRACIÓ ANIVERSARI MES DE SETEMBRE