INFORMACIÓ SORTIDA 9 D'ABRIL 2022

INFORMACIÓ SORTIDA 9 D'ABRIL

SALT DEL PORTUGUÈS A LES PLANES D'HOSTOLES


Aquest proper dissabte tenim la sortida del mes d'abril, per problemes diversos: primer climàtics (15 dies plovent) i després de salut ens ha estat complicat anar a preparar-la, abans de penjar la informació. Per aquest motiu us recordo la importància d'assistir a les reunions prèvies. 

Dimecres s'informarà àmpliament de hora i lloc de trobada. Així com de les dificultats tècniques o no de la sortida.

Comencem a les Planes d'Hostoles, a l'església de Sant Cristòfol seguint un rierol ens dirigim al Salt del Portuguès, un magnífic lloc on l'aigua ha erosionat la roca i ens deixa una forma preciosa. Aquest, segurament, és el tram de l'excursió més dur, per la pujada.

Per un sender més pla ens dirigim a la font de les Fontiques, fent ziga-zagues pel bosc. Després, poc a poc, anirem baixant fins al riu Brugent, per observar l'espectacular Gorg de Santa Margarida. Després agafant la via verda del carrilet ens dirigim cap a la Font de Santa Margarida. Més endavant veurem el Gorg de la Fàbrica de Vella i creuem les Planes d'Hostoles per una zona de pícnic fantàstica amb parc infantil i lavabos, lloc perfecte per quedar-s'hi a dinar, fins que arribem on hem començat.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

INFORMACIÓ SORTIDA 11 DE NOVEMBRE

PREPARACIÓ CELEBRACIÓ ANIVERSARI MES DE SETEMBRE