INFORMACIÓ SORTIDA MES DE MARÇ

 INFORMACIÓ SORTIDA MES DE MARÇ (11-12 I 13) 

RAQUETES A OS DE CIVIS

El cap de setmana del 11 - 12 i 13 de Març tenim programada la sortida de raquetes de neu, en l'habitual Hotel d'Os de Civís (La Plana Bordoll s/n. Coordenades GPS: 42,510475, 1,430636).

Aquest any el preu, tal com es va dir, serà de 70€ aprox. per persona/nit en règim de mitja pensió. No hi ha sopar especial la nit de dissabte.

Us esperem el divendres, l'horari previst per sopar: cap a les 21h. 

Hem previst dues rutes, una de més senzilla i una altre més exigent per el gran desnivell a guanyar. Segueixen el mateix recorregut fins a la Borda Cremada, gran mirador sobre el coll de Conflent i el Pic de Salòria. La ruta s'inicia del mateix poble, cal prendre el trencall a la dreta que planeja fins a creuar el torrent de Montaner. Des d'allà cal seguir pel camí que s'endinsa al bosc. Un cop s'arriba als prats de pastura de la Borda Cremada, es segueix fins el Coll Montaner, punt on els més agosarats poden arribar-se al Pic d'Enclar, on es gaudeix de vistes circulars de tots els pics Andorrans, i carenar fins el Bony de la Pica (100 cims de la FEEC), pics que fan frontera amb Andorra. La baixada es fa per el mateix recorregut fins a la Borda Cremada, des d'allí es pot baixar per la pista, amb baixada més suau.

Curta

Llarga

Tingueu present que per aquesta sortida cal tenir la llicència com a mínim de la C, qui necessiti una ampliació d'un dia, que m'ho comuniqui via WhastApp abans del 7 de març.
En qüestió de raquetes l'Hotel no en lloga directament, si us en fan falta podeu contactar directament amb ells, o llogar-les des de Barcelona.
La reunió serà el dia 2 de Març a les 19:30.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

INFORMACIÓ SORTIDA 11 DE NOVEMBRE

PREPARACIÓ CELEBRACIÓ ANIVERSARI MES DE SETEMBRE