INFORMACIÓ SORTIDA CURTA

INFORMACIÓ SORTIDA CURTA DEL MES DE SETEMBRE






Excursió: Gósol-Molí de Gósol-Torrentsenta (Berguedà)

Sortirem de l'hotel amb els nostres cotxes fins Gósol, inici de l'excursió.
Iniciem la ruta a la rotonda del monument als Segadors on deixarem els cotxes. Baixem pel corriol que surt al costat del cementiri i que ens baixa per la ruta senyalitzada fins el Molí de Gósol, alberg i àrea de pícnic al costat del riu Torrentsenta.

Creuem el pont i seguim el camí per la riba dreta del riu fins trobar una bifurcació. Agafem el corriol que surt a la dreta en lleuger ascens que, entre prats i boscos, ens portarà a la Font del Purroig i, poc després, a la Borda del Tinent. A la nostra esquena sempre vigilats pel Pedraforca i la Gallina Pelada.

Passada la Borda del Tinent, deixem la pista principal i agafem un corriol poc visible (només una petita fita al terra) que ens baixa al Torrent Forcat i la Font de Torrentsenta. Lloc agradable i fresc per descansar una estona. La font presenta una placa amb un poema del Canigó de Verdaguer i quatre brocs d'aigua sempre molt fresca.
Seguim la pista avall i en uns cinc minuts arribem a l'àrea de descans de Torrentsenta on fem l'entrepà i descansem una estona.
Des d'aquí seguirem la pista que ens portarà directament a Gósol.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

INFORMACIÓ SORTIDA 11 DE NOVEMBRE

PREPARACIÓ CELEBRACIÓ ANIVERSARI MES DE SETEMBRE