INFORMACIÓ SORTIDA ANIVERSARI SETEMBRE 19

INFORMACIÓ SORTIDA ANIVERSAR 

13 - 14 I 15 DE SETEMBRE  PEDRAFORCA

Ens trobarem a Saldes el divendres 13 recordeu que estarem en dos hotels diferents, degut a la quantitat de gent que serem, són el HOSTAL PEDRAFORCA (el principal) i l'HOTEL CA L'ANDREU que es troba a un 1 Qm de l'anterior.


13/14/15-09-19 Excursió Pedraforca

Sortirem de l'hotel amb els nostres cotxes fins el Mirador del Gresolet, inici de l'excursió.

Comencem l'ascensió al pàrking del mirador de Gresolet. Per arribar, des de la carretera C-16 entre Cercs i Guardiola del Berguedà agafem el trencant de la carretera B-400 cap a Saldes. Està ben indicat. Passat el poble de Saldes trobem el trencant a la dreta per arribar al mirador on aparquem. Està ben asfaltat fins al pàrking. 

Agafem el camí que puja cap al refugi Lluís Estasén, on trobem cartells indicadors de diferents traçats. Seguim el camí PR-C 123 en direcció el Coll de Verdet. També es pot pujar per l'altre costat, per la tartera; el camí és més curt però no menys dur. Fins al coll de Verdet el camí ja puja de valent però passa entre boscos i és de bon fer. Quan arribem al Coll de Verdet tenim unes bones vistes cap a Gòsol. Tirem cap a l'esquerre i el camí de pedres, arbres i sorra aviat es converteix en roca. En el tram final cal grimpar i anar a poc a poc per assegurar bé els passos. Hi ha també un pas amb una corda i un cable. Tot i això no hi ha cap pas exposat ni perillós. Parem una estona al cim per dinar. 

Per baixar anem fins a l'enforcadura i seguim el nou traçat de la ruta PR-C 123, que passa pel costat de la tartera. La tartera està molt degradada i pel camí marcat ens podem estalviar caigudes. Tot i això és recomanable portar uns guants per evitar fer-se mal a les mans, ja que el pendent és fort i és fàcil anar de cul a terra. Quan comencem a entrar a la zona boscosa el camí es desvia a l'esquerra i ens porta altre cop al refugi Lluís Estasén, on desfem el camí fins al pàrking del mirador de Gresolet.

___________________________________________________________________

Tornem a la normalitat la reunió serà el dimecres 4 de setembre a les 19:30. Però a les 19 hi haurà una reunió informativa sobre l'activitat de LLUM I LLIBERTAT que tindrà lloc la nit del 10 al 11 de Setembre a Montserrat pels que hi participen.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

INFORMACIÓ SORTIDA 11 DE NOVEMBRE

PREPARACIÓ CELEBRACIÓ ANIVERSARI MES DE SETEMBRE