INFORMACIÓ SORTIDA 9-10 I 11 DE MARÇ

INFORMACIÓ PER LA SORTIDA DE RAQUETES.

Aquí teiniu el planell de Camprodon 


Adreça de l'Hotel Camprodon: Plaça del Dr. Robert 3. Telf 972740013

Heu de tenir en compte que no es pot aparcar en la mateixa plaça de l'Hotel, si que podeu estacionar per descarregar. A prop hi ha zones d'aparcament, els més propers són el que es troba a la zona de la Font de la Forcarà o bé el del Parc Mas Ventós.
A més a més els diumenges a la plaça del Dr. Robert es realitza el mercat setmanal i no si pot circular fins ben bé a les 15h.

Referent al lloguer de raquetes al mateix poble hi ha una botiga d'esports que lloga raquetes per 10€ al dia. 
Esports Vivac que es troba al carrer St. Roc, 16. Telf 972741392 http://www.esportsvivac.com

La ruta prevista per fer la caminada de raquetes és per Vallter. Pujarem per la collada de Mantet i ens arribarem fins el Roca Colom. El mapa i l'explicació detallada la penjaré més endavant.

Hi ha una poposta per dissabte a la tarda de fer una  visita cultural guiada per Camprodon de una hora i mitja de durada,  fent un recorregut pel casc antic de Camprodon on ens explicaran la seva història, des dels seus orígens fins a l'arribada dels primers estiuejants. També descobrirem el patrimoni arquitectònic medieval i modernista de la vila. El preu de la visita seria de 3,20€ per persona, si fóssim un grup de 30 persones. Dimecres vinent a la reunió ho acabem de decidir i ho tanco amb els guies.

RECORDEU LA REUNIÓ ÉS DIMECRES 28 DE FEBRER A LES 19:30.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

INFORMACIÓ SORTIDA 11 DE NOVEMBRE

PREPARACIÓ CELEBRACIÓ ANIVERSARI MES DE SETEMBRE