ÚLTIMS DETALLS PER LA CELEBRACIÓ DE L'ANIVERSARI

 CELEBRACIÓ 34è ANIVERSARI DE LA SECCIÓ EXCURSIONISTA A ARNES

Com es va dir anteriorment, al final tindrà lloc en la població d'Arnes a l'Hotel Vilar Rural d'Arnes, no és un hotel habitual en un sol edifici en vertical, sinó que consta d'un edifici central d'usos i tot de casetes formant com un petit poble que és on es troben les habitacions. 
L'Hotel té piscina i Spa per a relax i per aquells que no facin cap sortida, a més l'hotel es troba prop del poble declarat com a Conjunt Històric.



Com Arribar en cotxe

Si veniu des de Barcelona, Girona o Tarragona, arribareu al Vilar Rural d'Arnes prenent l'autopista AP-7 fins L' Hospitalet de l'Infant, i després les carreteres C-44 i C-12. Si veniu des de Lleida, arribareu per la C-12.

Lt 40.906281 
Ln 0.258833

Camí dels Ports s/n
43597 Arnes - Terra Alta (Tarragona)
Tel. +34 977 435 737

EXCURSIONS PREVISTES

Una de curta o fàcil


L'explicació us la van donar dimecres a la reunió, jo no la tinc per poder fer una descripció, però no mostra cap dificultat i té poc desnivell. Sortida circular. La idea és dinar en el Toll Blau on es permet banyar.

Una altra de mitjana


L'explicació i descripció també van ser dimecres. Aquesta a diferència de l'altre és lineal. La dificultat és el desnivell. Però les vistes des de la Penyagalera són fantàstiques.

 

Ens trobarem a l'Hotel a la tarda del divendres 15 per a sopar tots junts (horari de 20:00-22:00).



Espero que no us desdigueu més persones. Serà una celebració en petit comitè (confirmats 23). Vist l'èxit dels últims anys, per el proper any us proposo anar al cim del TIBIDABO, per si us fa por o mandra la distància.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

INFORMACIÓ SORTIDA 11 DE NOVEMBRE

PREPARACIÓ CELEBRACIÓ ANIVERSARI MES DE SETEMBRE