LLICÈNCIES FEEC 2021

 

Heu de fer ingrés al compte ES64 2100 0777 4002 0012 2286 titular Secció Excursionista de la UCC.

Cal que envieu un email al correu 
k3@uccat.com, aclarint quina modalitat voleu i adjuntant el comprovant de transferència, indicant, si no heu tramitat mai la llicència o no sou titular de soci de la UCC, nom i cognoms, data de naixement, número de DNI, telèfon mòbil i email.

Si ho feu abans del dia 21/12/2020, tindreu la llicència a principis de gener.

Si no veieu be els preus, podeu sol·licitar que us enviem un email amb el document, de preus, adjunt.

federa't sent la muntanya

La pràctica esportiva passa a ser comarcal durant els caps de setmana


La Generalitat de Catalunya ha aprovat aquesta ampliació per tal d’esponjar la concentració de persones en espais urbans i alhora facilitar l’accés a determinats serveis no presents en municipis petits durant el cap de setmana. La mobilitat comarcal amplia sensiblement les possibilitats de la pràctica esportiva durant el cap de setmana més enllà del municipi i municipi limítrof, normativa vigent fins ara.

L’aplicació d’aquestes mesures entraran en vigor a partir de les 6 del matí d’aquest dilluns 14 de desembre i s’allargarà, com a mínim, fins al 27 de desembre segons ha publicat el DOGC núm 8293 a la resolució SLT/3268/2020.

Es manté la mateixa normativa pel que fa a la pràctica esportiva en grup a l’aire lliure, que es podrà fer amb grups màxims de 6 persones, excepte si sou federats. La Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física no contempla un nombre màxim per a l’esport federat, però es recomana fer-ho amb un grups estables i amb els protocols de seguretat marcats per la FEEC. Els federats podran anar amb grups superiors a 6 persones i sense limitació a fer la seva activitat.

La llicència no cobrirà en el cas que no es compleixin les mesures sanitàries establertes o s’estigui fora dels límits marcats pel govern català per a la circulació dins de Catalunya. Des de la FEEC recomanen limitar la mobilitat el màxim possible.





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

INFORMACIÓ SORTIDA 11 DE NOVEMBRE

PREPARACIÓ CELEBRACIÓ ANIVERSARI MES DE SETEMBRE