REPORTATGE SORTIDA MES DE SETEMBRE

REPORTATGE SORTIDA CELEBRACIÓ 31è ANIVERSARI


Des del mes de febrer que no havíem pogut trobar-nos ni fer cap sortida, ja teníem ganes de tornar, ni que sigui en la "nova normalitat", seguint totes les normatives de seguretat.

Com vam haver d'anul·lar la sortida de raquetes de neu del mes de març a una setmana de l'esdeveniment degut a la declaració de l'estat d'alarma, i tenint les reserves de l'hotel, vam considerar que per la celebració de l'aniversari, enlloc de fer el que teníem previst estaria bé fer la trobada a Os de Civís.

Aquesta vegada ho vam celebrar en petit comitè i sense espectacle final de la nostra companyia de teatre "Els Barbuts" ni ball de final de festa. Però va ser l'excusa per retrobar-nos.


Arribem a l'hotel divendres plovent i es decideix que qui faci la sortida l'endemà baixi a esmorzar a les 8 del matí. Ens despertem plovent, baixem a esmorzar i anem retardant l'hora de la sortida, al final se surt cap a les 10 tot i que fa un petit ruixat, una mica persistent. El dia no s'acaba d'aixecar, si que para de ploure però queda emboirat.

Com la ruta era per pista, la major part, la gent va anar cadascú al seu ritme. El camí és tota l'estona  de pujada fins a arribar al Coll de l'Aubaga, on hi ha bifurcació de camins, un va cap al coll de Conflent (el que segueix la pista) i l'altre que va cap a les bordes de Servellà. 
El camí que pujava cap al cim de la Ginebrera no es va trobar, és cert que el track que seguíem era per anar amb raquetes.

Coll de l'Aubaga
Coll de l'Aubaga

En aquest punt hi va haver alguns que ja van recular, altres van continuar fins a veure les bordes de Servellà, entre mig de la boira, i tres intrèpids van arribar, com van poder, al refugi on van dinar. La resta va fer mitja volta per anar a  dinar a l'hotel.

Vista del Refugi Francolí
Vista del Refugi Francolí

 
Com el track era per anar amb raquetes, la baixada era entre mig del arbres sense cap camí senyalitzat, fins a creuar el torrent dels Llimois.

Torrent del Llimois


Els tres intrèpids

Un "Bravo" i aplaudiment per a ells, sobretot per a en Joan, per la força i esperit  de recuperació. 

Desprès de dinar van tornar pel mateix camí.

Un cop arribats a l'hotel, descansats, esperant el moment per a anar a sopar i fer la petita celebració del 31è aniversari de la secció amb el pastís.

Pastís d'aniversari

Vam trobar a faltar les "dues paraules"  i la presència del President emèrit. Així com tots els que no vau poder venir. Esperem que l'any vinent la situació estigui més controlada i normalitzada, i ens puguem reunir tots altre cop. 

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

La nostra il·lusió era poder reprendre les excursions mensuals, però la situació a empitjorat, i des del PROCICAT ens demanen la menor mobilitat possible, així com evitar les reunions de més de 6 persones. Per tant de moment queda tot suspès. A mesura que es vagi normalitzant la situació anirem reprenent les activitats. Hem de pensar que no som un "grup bombolla" ja que ens veiem un cop al mes i cadascú es relaciona amb altres persones. 


Fins ben aviat, us mantindrem informats de les novetats. 
Una abraçada a la distància per a tots.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EXCURSIÓ DE SETEMBRE

PROPOSTA CELEBRACIÓ DE L'ANIVERSARI

LLICÈNCIES FEEC 2021