PROTOCOLS A SEGUIR EN LES EXCURSIONS

 Protocols en excursionisme

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ha elaborat els protocols amb les mesures preventives davant de l’epidèmia de la Covid-19 per les diferents disciplines i per anar recuperant a poc a poc les activitats socials i competitives que s’encarrega de regular.

Des de la FEEC s’ha volgut fer uns protocols flexibles però ajustats a la realitat i a les mesures sanitàries recomanades des del Govern català.

Els protocols actuals poden patir modificacions depenent de l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 i depenent de l’evolució de les mesures que es determinin des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Des de la FEEC es treballa també per actualitzar quan faci falta aquests protocols que seran d’obligat compliment per les activitats que es trobin dins dels calendaris de circuits i copes de la FEEC i recomanacions per a tots aquells que pratiquin activitats de muntanya.


Abans de cada activitat serà obligatori presentar el FULL D'AUTORESPONSABILITAT. Aquest full us el poder descarregar clicant en l'enllaç.

Es faran tants grups com siguin necessaris per complir amb les normatives.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EXCURSIÓ DE SETEMBRE

PROPOSTA CELEBRACIÓ DE L'ANIVERSARI

LLICÈNCIES FEEC 2021