INFORMACIÓ EXCURSIÓ FEBRER

INFORMACIÓ EXCURSIO 15/2/20


EXCURSIÓ 15 DE FEBRER
CAMÍ DE RONDA TORREDEMBARRA – TARRAGONA

Sortida amb autocar des de Barcelona.
Hora de sortida a les 8h des del carrer Aragó (davant de la seu del club), segona parada a Palau Reial. 

Arribada a Torredembarra aproximadament a les 9h. L’autocar anirà fent parades durant el recorregut, per qui no vulgui o pugui fer tota ruta a peu. 

L’etapa comença al aparcament de Torredembarra (41º08'31.59”,1º24’00.85”) i segueix cap a Altafulla, primer per la platja de Torredembarra i després a tocar dels penya-segats del litoral, passant també pel far de Torredembarra a la Punta de la Galera i per la Platja del Canyadell, una petita cala situada entre les dues poblacions.

Arribarem a Altafulla per la platja de Tamarit, on hi ha la desembocadura del riu Gaià i que rep el nom del Castell de Tamarit que trobem al final de la platja i que haurem de vorejar. En aquest punt, aproximadament a uns 5 Qm. de l’inici hi haurà una parada de l’autocar (41º07'50.76”,1º21'38.26”).

Un cop passat el castell trobem la Cala Jovera i un tram de bosc a tocar del mar fins a la Móra. Tot seguit passarem la platja de la Móra, on tindrem un altre punt de parada de l’autocar a 1,8 Qm de l’anterior (41º07'42.52”, 1º20'46.12”) i vorejarem el càmping pel bosc de la Marquesa, espai emblemàtic de bosc litoral, on podem veure l’efecte de la sal en la vegetació i diferents petites cales. Passat el bosc de la Marquesa, trobem la Platja Llarga, on a l’alçada del càmping “Les palmeres” a uns 4,7 Qm de l’anterior (41º07'46.74”,1º18'11.90”) l’autocar ens recollirà per anar al restaurant. 

El restaurant es troba a la platja de l’Arrabasada a uns 3,5 Qm del punt anterior. Allí ens esperen per fer la Calçotada.
Desprès de dinar tornada a Barcelona, l’autocar farà parada a Torredembarra per qui hagi anat amb cotxe particular. Hora aproximada d’arribada cap a les 19 hores.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

INFORMACIÓ SORTIDA 11 DE NOVEMBRE

PREPARACIÓ CELEBRACIÓ ANIVERSARI MES DE SETEMBRE