SORTIDA MES DE JULIOL

INFORMACIÓ DE LA PROPERA SORTIDA DEL DIA 14 DE JULIOL: 

TRAVESSA DE VALLTER - NÚRIA

Aquest mes tenim tot un clàssic de les sortides d'alta muntanya: la Travessa de Vallter - Núria, la tenim programada per fer-la amb autobús.


14/07/18 Travessa des del Pàrquing de Vallter 2000 fins al Santuari de Núria

Sortida amb autocar.


Punt de trobada: Carrer Aragó 416, davant del Club U.C.C. (hora a determinar).

Travessa des del pàrquing de l'estació d'esquí de Vallter 2000, fins al Santuari de Núria, seguint l'itinerari del GR-11.
Sortirem en direcció al refugi d'Ulldeter (2240m), seguint l'itinerari del GR-11, una vegada passat el refugi, enfilem cap el coll de la Marrana (2520m), dura ascensió d'uns 300m amb magnífiques vistes del Gra de Fajol, Bastiments, Freser i Pic de l'Infern.
Seguim direcció Est, pel GR-11, fins a arribar a la cabana de Tirapits, des d'on iniciarem la forta pujada cap el coll de Tirapits (2800m). Des d'aquest punt, es va carenant passant pel coll de Carançà (2720m), magnífiques vistes dels llacs de Carançà i el Pic de la Fossa del Gegant (2801m), fins a arribar al coll de Noucreus (2800m). Ja podem veure el Santuari de Núria (1957m) envoltat pels Pics que formen l'Olla de Núria.
Només ens queda la llarga baixada fins al Santuari.
Després de visitar el Santuari, prendrem el cremallera que ens baixarà fins a Queralbs, on ens esperarà l'autocar que ens durà a Barcelona.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

INFORMACIÓ SORTIDA 11 DE NOVEMBRE

PREPARACIÓ CELEBRACIÓ ANIVERSARI MES DE SETEMBRE