PROPERA SORTIDA DIA 18 DE NOVEMBRE

PROPERA SORTIDA DIA 18 DE NOVEMBRE 

FAGEDA DE LA GREVOLOSA



18/11/17  Fageda Grevolosa – Sant Nazari – Coll Llancers

Aproximació.-

·         Sortim de Barcelona per la C-17, direcció a Vic.
·      A la Sortida 69 (aprox. Qm 69), ens desviem a l’esquerra per agafar la C-37, cap a Olot, Manlleu, Túnel els Bracons, ..)
·        Ens mantenim a la C-37 direcció Olot, i sortim a Sant Andreu de la Vola (aprox. Qm 163).
·     Anem cap a Sant Andreu de la Vola i a la cruïlla amb la BV-5224, girem a la dreta cap el Coll de Bracons. Allí aparcarem.

Descripció de la Ruta.-

Iniciem al mateix Coll de Bracons, caminant cap a la Fageda Grevolosa, on trobarem esplèndids i llargs faigs centenaris. Després de passar el Collet dels Gamarussos, anem baixant fins la Ermita de Sant Nazari.

De Sant Nazari, seguirem la ruta fins el Mirador del Prat de la Vola. Després remuntarem fins a trobar el camí dels Esquers. Quan arribem en aquesta cruïlla, agafem a la dreta direcció Coll de Llancers.

A poc camí trobem el Mirador de la Serra de Collsacabra. El darrer tram fins al Coll de Llancers es pendent, amb pujada d’inclinació d’un 24% (120m en 500 de llarg).  Un cop a dalt, hem de seguir pujant una mica, fins a la carena de la Serra dels Arços, des d’on es veuen magnífiques vistes de la Vall d’en Bas. Hi ha dos Miradors.

Seguim carenant la Serra durant un temps, fins trobar un camí que baixa a la cota 1200m per on passa el recorregut més planer. Més endavant arribem al Coll dels Rabadans, on hi ha senyal del límit de la Finca de Grevolosa. Seguim caminant i trobarem una explanada, des d'aquí al Coll de Bracons el camí fa baixada i sense dificultat.

Dades tècniques de la Ruta.-

Distància: uns 8 qm
Desnivell acumulat:     uns 450 m
Temps aproximat: 5h 30’
Dificultat: Moderada. Alguns trams son estrets i pendents.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

INFORMACIÓ SORTIDA 11 DE NOVEMBRE

PREPARACIÓ CELEBRACIÓ ANIVERSARI MES DE SETEMBRE