INFORMACIÓ DE LA SORTIDA DEL MES DE SETEMBRE

 INFORMACIÓ DE LA SORTIDA MES DE SETEMBRE 2021

S'acosta el mes de Setembre i el més calent és a l'aigüera. De moment només tinc inscrits per pernoctar a l'hotel 20 persones i 24 pel sopar.
Us faig un llistat de qui està apuntat, si algú no es veu reflectit que es posi en contactar amb mi (Glòria) directament. M'agradaria tenir el tema tancat abans del 31 d'agost. Gràcies.

DORMIR

  • Toni Gimeno / Rafa Torget                      hab. Doble 2 llits
  • Ricard Vázquez (2)                                hab. Doble
  • Kristina Held / Montse Oto                     hab. Doble 2 llits
  • Jaume Puigdueta  (3)                            hab. Doble + individual
  • Mickey Dorda                                        hab. individual
  • Miquel Arnau  (2)                                  hab. Doble
  • Joan Porto / germà M. Dorda                  hab. Doble 2 llits
  • Andreu Olivé / Joan Melgarejo                hab. Doble 2 llits
  • Josep Serra  (2)                                    hab. Doble
  • Joan M. Bassolas / G. Bassolas               hab. Doble 2 llits

SOPAR DISSABTE

  • Francesc Madrid /Encarna
  • Àngel Benito / Montse
🌄🌄🌄🌄🌄🌄🗻🗻🗻🗻🗻🗻🌄🌄🌄🌄🌄🌄

Després d'aquest aclariment, una cosa més divertida: l'excursió que ens han preparat en Toni, en Francesc i el Xavier.

La sortida prevista serà el Salt del Grill, i part de les gorges del Freser, prop de Queralbs.



Sortiren amb els cotxes cap a  Queralbs per la Giv-5217 fins el revolt de la Ferradura, prendrem el camí asfaltat que passant pel pont de les Guielles i la Central Elèctrica de la Farga, puja cap a la Central Elèctrica de Daió, una mica abans de la central a mà dreta trobem un pàrquing, coordenades: 42º21' 43, 4”,2º10'30,2” on deixarem els cotxes.

Des d'aquest punt iniciem la ruta creuant el pont del camí a Coma de Vaca que amb forta i pedregosa pujada ens portarà fins l'esplèndid Salt del Grill, de més de 20 metres és un espectacle "espectacular".


Un cop arribat al salt, continua la pedregosa i forta pujada seguint el curs del riu Freser a una alçada considerable, arribaren a la cruïlla des d’on es bifurquen els camins cap a Núria i cap a Coma de Vaca, nosaltres prendrem el camí de la dreta que ens porta cap el Pont de la Riba després d'haver passat per un esplandit gorg que formen les aigües del riu Freser. 

Deixant enrere el Pont de la Riba prendrem una ampla pista que després d'una petita pujada, anirà descendint suaument fins la carretera del Serrat. En aquesta pista trobarem el Torrent del Calç i el Torrent del Forn, mentre gaudim d'unes magnifiques vistes.

Continuem per la pista passant per la masia de La Plana, la de Tregurà i Can Sicart fins arribar a Fustanyà, on podrem veure l'ermita de Sant Sadurní de Fustanyà del Segle X.

Tornarem enrere i per la pista asfaltada arribarem a la central elèctrica de la Farga i amb un no res al pàrquing on hem deixat els cotxes.


Amb tota aquesta informació us proposo que el dia 15 de Setembre fem una reunió presencial, com abans, al centre a les 19:30, per acabar de rematar les coses. Ho fem la mateixa setmana, tot i ser de 2 dies, ja que uns quants estan forà fins el dia 11 de setembre.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

INFORMACIÓ SORTIDA 11 DE NOVEMBRE

PREPARACIÓ CELEBRACIÓ ANIVERSARI MES DE SETEMBRE