INFORMACIÓ SORTIDA DINAR DE NADAL

SORTIDA MES DE DESEMBRE

 CAMI DE RONDA JARDINS DE CAP ROIG - FAR DE SANT SEBASTIÀ

DINAR DE NADAL 


15/12/18  Jardins de Cap Roig – Far de Sant Sebastià

Sortida a la Costa Brava en autocar.
Punt de trobada:  a les 8 hores  a Carrer Aragó 416 / en front del local de la Unió Caravanista de Catalunya.
Desplaçament en autocar.


Comencerem a caminar des de l'entrada del Castell de Cap Roig seguint les senyal del GR, entrem a l'urbanització per anar a trobar un pal indicador que ens assenyala el Camí de Ronda i la cala del Golfet, per unes escales, podem baixar fins la sorra de la caleta que hi ha de cara a les roques de la Punta d’Aigua Dolça i després fins a la Roca Vermella.

Entre pins, a la Punta dels Forcats, comencem a distingir el poble de Calella de Palafrugell. Aviat som al davant del port de Calella.
 
Calella de Palafrugell és encara una de les poques vil·les de la Costa Brava que conserva l’encant que vibrava abans de l’arribada del turisme massiu. Era port d’entrada i sortida de molts productes de Palafrugell i de la Bisbal d’Empordà, talment com blat, farina, faves, fesols, vi, corall i taps de suro. 

Seguim endavant, per sota les arcades i arribem a la cala del Canadell. Sortim per la banda de la Punta dels Tres Pins. Just a sota hi ha una raconada de mar coneguda, com Es Canyissos. Aquí a dalt, el camí forma una placeta amb una placa que diu: Mirador de Carles Sentís i Anfruns.

Des del Camí de Ronda, amb els esculls coneguts com Les Negres als nostres peus, la vista de Llafranc, entre pins, és molt bonica. 

La badia de Llafranc, a recer del Cap de Sant Sebastià, compta amb una llarga platja i un port esportiu. Des costat del port surten unes escales per les que ens enfilem i seguim la carretera que, entremig de xalets i apartaments, puja al far de Sant Sebastià.

El turó de Sant Sebastià –cota més alta d’aquest itinerari– té una ubicació privilegiada que el converteix en magnífica talaia. Podem visitar-hi les restes del poblat ibèric. També la Torre de Guaita construïda l'any 1445. I el far mes potent de l'estat espanyol.

L'autocar ens recollirà a Llafranc, ja que no pot pujar fins el far. I ens durà al restaurant Can Dolç situat a St. Feliu de Boada.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

INFORMACIÓ SORTIDA 11 DE NOVEMBRE

PREPARACIÓ CELEBRACIÓ ANIVERSARI MES DE SETEMBRE