INFORMACIÓ EXCURSIÓ MES DE MARÇ

INFORMACIÓ EXCURSIÓ DE RAQUETES 

08 - 09 - 10 /03/2019


Com cada any el mes de Març farem l'esperada sortida amb raquetes, aquest any tornarem a l'hotel “Os de Civís” on ens sentim tots com a casa.


La excursió ja és coneguda per la majoria de nosaltres, pujar al coll de Conflent (2177m) i opció pels mes agosarats de fer el pic de Salòria 2789 m), cim comarcal de l'Alt Urgell.
La idea és poder sortir del mateix hotel amb les raquetes posades (suposant que tinguem neu), pujar per la pista que passant pel coll de l'Aubaga ens du fins el coll de Conflent, són 6 Qm amb un desnivell acumulat de 700 m, els que vulguin arribar fins el pic de Salòria, es trobaran amb una pujada acumulada de 1400 m i 8 Qm de recorregut, són distancies només d'anada.
La tornada serà en funció de la neu i les condicions del terreny per la mateixa pista de pujada (opció més fàcil) o per el pla de la Cabana i el torrent de Trescul, ho decidirem en arribar al coll de Conflent.
Aquesta sortida es pot considerar com a “MODERADA +” fins el coll de Conflent i de “DIFÍCIL” fins el pic de Salòria pel seu fort desnivell.
Dissabte a la nit, sopar i festa fins que el “cuerpo aguante”.  

________________________________________________________________

Informació de l'hotel:


Hotel Os de Civís - Andorra: és un exclusiu refugi en ple Parc Natural de l’Alt Pirineu i a només 15 km del centre d'Andorra. Situat a 1700 metres d'altitud. Només es pot accedir al poble per la carretera des de Sant Julià de Lòria, territori andorrà. 

La Plana Bordoll s/n. Os de Civís, 25788 - Lleida - Espanya
 973369162
 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

INFORMACIÓ SORTIDA 11 DE NOVEMBRE

PREPARACIÓ CELEBRACIÓ ANIVERSARI MES DE SETEMBRE